Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Προγραμματιστής Ταχογράφου

Optimo

Ο Προγραμματιστής Ταχογράφου Το Optimo είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν οθόνης αφής για προγραμματισμό και βαθμονόμηση όλων των ψηφιακών ταχογράφων που είναι τοποθετημένοι σε επαγγελματικά οχήματα. Εστιάζοντας στην ταχύτητα και την ευκολία χρήσης, το Optimo συνδυάζει ασύρματη επικοινωνία, δεδομένα εφαρμογών προϊόντος και μια σειρά από διαφορετικές συνδέσεις αισθητήρων σε μια φορητή συσκευή για χρήση στην καμπίνα και το συνεργείο του οχήματος. Σχεδιασμένο για βέλτιστη εργονομία και ευέλικτη τοποθέτηση, η διεπαφή που βασίζεται στην εργασία και το καινοτόμο υλικό βελτιώνει δραματικά την εμπειρία του χρήστη και μεταφέρει προγραμματισμό ταχογράφου στο μέλλον.

Όνομα έργου : Optimo, Όνομα σχεδιαστών : LA Design , Όνομα πελάτη : Stoneridge.

Optimo Ο Προγραμματιστής Ταχογράφου

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.