Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κατοικία

Iwan Residence

Κατοικία Αυτό το έργο είναι μια πολυτελής κατοικία στην αγορά που ανήκει σε έναν πελάτη με τεράστιο πάθος για σύγχρονα σχέδια αιχμής, αλλά βαθιά αγάπη για την λαμπερή ισλαμική αίσθηση. Αυτή ήταν μια ευκαιρία για την υλοποίηση ενός μακροχρόνιου επιθυμητού στόχου και φιλοδοξίας να συγχωνευθούν αυτά τα δύο διαφοροποιημένα στυλ και να διατηρηθεί μια ανεμπόδιστη αίσθηση και επίγνωση της συγχώνευσης μεταξύ αυτών των θεμάτων. Μοιάζει περισσότερο με την ανάμειξη διαφορετικών, κόσμων, ιδεολογιών και εποχών - οι ψυχικές εικόνες επιστημονικής φαντασίας του ιστορικού παλατιού των 1000 διανυκτερεύσεων που υποβάλλονται σε μια τεράστια ανάπλαση προσώπου στην 21η φουτουριστική αύρα.

Όνομα έργου : Iwan Residence, Όνομα σχεδιαστών : Dalia Sadany, Όνομα πελάτη : Dezines Dalia Sadany Creations.

Iwan Residence Κατοικία

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.