Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Φορητή Μπαταρία

Parallel

Φορητή Μπαταρία Όπως και το iPhone 5, το Parallel είναι έτοιμο να προσελκύσει τους καταναλωτές με μια υπερ-μπαταρία 2.500mAh - αυτό είναι ένα επιβλητικό 1,7Χ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Αυτό είναι εξαιρετικά βολικό για καταναλωτές που είναι πάντα εν κινήσει και αξιοποιούν πλήρως τις δυνατότητες του iPhone. Το Parallel είναι μια αποσπώμενη μπαταρία με μια συμπληρωματική σκληρή θήκη από πολυανθρακικό. Ενεργοποιήστε όταν απαιτείται περισσότερη ισχύς. Αφαιρέστε για να μειώσετε το βάρος. Είναι εργονομικά σχεδιασμένο για να ταιριάζει καλά στα χέρια σας. Με ενσωματωμένο καλώδιο αστραπής και 5 χρώματα που ταιριάζουν με προστατευτική θήκη, έχει το ίδιο μήκος με το iPhone 5.

Όνομα έργου : Parallel, Όνομα σχεδιαστών : Appcessory Pte Ltd, Όνομα πελάτη : Gosh!.

Parallel Φορητή Μπαταρία

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.