Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Bank Hq Υποκατάστημα

DBS HQ

Bank Hq Υποκατάστημα Το allen international ήταν να εφαρμόσει τις τελευταίες τεχνολογίες τραπεζών για να βελτιώσει και να βελτιώσει την εμπειρία εντός καταστήματος για τους πελάτες στο νέο τους κατάστημα στο Marina Bay Financial Center Tower, Σιγκαπούρη. Ο προκύπτων σχεδιασμός λιανικής τράπεζας χρησιμοποιεί έναν διαδραστικό ψηφιακό τοίχο καλωσορίσματος με ευαίσθητες κινήσεις, σταθμούς γρήγορης εξυπηρέτησης για γρήγορες συναλλαγές και την εγκατάσταση μονάδων υποβοήθησης ταμιών στα ημι-ιδιωτικά τμήματα διαβούλευσης. Το υποκατάστημα περιλαμβάνει επίσης μια αίθουσα συνεδριάσεων 300 θέσεων και το πρώτο τηλεοπτικό στούντιο στο υποκατάστημα για το Channel News Asia. Αφιερωμένα σαλόνια για

Όνομα έργου : DBS HQ, Όνομα σχεδιαστών : Allen International, Όνομα πελάτη : allen international.

DBS HQ Bank Hq Υποκατάστημα

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.