Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Οι Εφαρμογές Ρολογιών

genuse

Οι Εφαρμογές Ρολογιών Το Tritime, Fortime, Timegrid, Timinus, Timechart, Timenine είναι μια σειρά εφαρμογών ρολογιού που έχουν επινοηθεί ειδικά για τη συσκευή I'm Watch. Οι εφαρμογές είναι πρωτότυπες, απλές και αισθητικές στο σχεδιασμό, από μελλοντικές εθνοτικές έως επιστημονικές τεχνολογίες έως ψηφιακές επιχειρήσεις. Όλα τα γραφικά των επιφανειών ρολογιού διατίθενται σε 9 χρώματα - ταιριάζουν με τη συλλογή χρωμάτων I Watch. Τώρα είναι μια υπέροχη στιγμή για έναν νέο τρόπο εμφάνισης, ανάγνωσης και κατανόησης της εποχής μας. www.genuse.eu

Όνομα έργου : genuse, Όνομα σχεδιαστών : Albert Salamon, Όνομα πελάτη : genuse.

genuse Οι Εφαρμογές Ρολογιών

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.