Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τραπεζάκι Σαλονιού

Catena

Τραπεζάκι Σαλονιού Ένα τραπεζάκι σαλονιού αποτελείται από τέσσερα τραπεζάκια. Η ασυνήθιστη τοποθέτηση των πλευρικών τραπεζιών συνθέτει το σχήμα L του τραπεζιού, το οποίο είναι μια πρωτότυπη φόρμα για τραπεζάκια. Δεν χρειάζεται καμία επιπλέον προσπάθεια για να χρησιμοποιήσετε τραπέζια ως καφέ ή πλαϊνό τραπέζι, απλώς τα πλαϊνά τραπέζια πρέπει να φέρονται μαζί σε σχήμα L. Τα φέροντα στοιχεία κάθε πλευρικού τραπεζιού σχηματίζονται, χρησιμοποιώντας διαφορετικό συνδυασμό του ίδιου σχήματος. Αυτό το απλό σχήμα, ένα ορθογώνιο με κυκλικό άκρο, είναι επίσης η μορφή κάθε πλευράς του τραπεζιού, οπότε η μορφή κάθε τραπεζιού και τραπεζιού καφέ είναι διαφορετική αλλά σχετική.

Όνομα έργου : Catena, Όνομα σχεδιαστών : Ayça Sevinç Tatlı, Όνομα πελάτη : .

Catena Τραπεζάκι Σαλονιού

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.