Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Branding Της Έρευνας

Pain and Suffering

Το Branding Της Έρευνας Αυτός ο σχεδιασμός διερευνά τα δεινά σε διαφορετικά επίπεδα: φιλοσοφικά, κοινωνικά, ιατρικά και επιστημονικά. Από την προσωπική μου άποψη ότι ο πόνος και ο πόνος έρχονται σε πολλά πρόσωπα και μορφές, φιλοσοφικά και επιστημονικά, επέλεξα την εξανθρωπισμό του πόνου και του πόνου ως βάση μου. Μελέτησα τις αναλογίες μεταξύ της συμβιωτικής φύσης και της συμβιωτικής στις ανθρώπινες σχέσεις και από αυτήν την έρευνα δημιούργησα χαρακτήρες που αντιπροσωπεύουν οπτικά τις συμβιωτικές σχέσεις ανάμεσα στον πάσχοντα και τον πάσχοντα και ανάμεσα στον πόνο και στον πόνο. Αυτός ο σχεδιασμός είναι ένα πείραμα και ο θεατής είναι το θέμα.

Όνομα έργου : Pain and Suffering, Όνομα σχεδιαστών : Sharon Webber-Zvik, Όνομα πελάτη : Sharon Webber-Zvik.

Pain and Suffering Το Branding Της Έρευνας

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.