Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κομοδίνο

shark-commode

Κομοδίνο Το Commode ενώνεται με ένα ανοιχτό ράφι και αυτό δίνει την αίσθηση της κίνησης και δύο μέρη το καθιστούν πιο σταθερό. Η χρήση διαφορετικών επιφανειών και διαφορετικών χρωμάτων επιτρέπει τη δημιουργία διαφορετικών διαθέσεων και μπορεί να εγκατασταθεί μεταξύ διαφορετικών εσωτερικών χώρων. Το κλειστό κομοδίνο και το ανοιχτό ράφι δίνει την ψευδαίσθηση ενός ζωντανού όντος.

Όνομα έργου : shark-commode, Όνομα σχεδιαστών : Viktor Kovtun, Όνομα πελάτη : Xo-Xo-L design.

shark-commode Κομοδίνο

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.