Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Εταιρική Αρχιτεκτονική Έννοια

ajando Next Level C R M

Η Εταιρική Αρχιτεκτονική Έννοια ajando Loft Concept: Η πληροφορία είναι το δομικό υλικό του κόσμου μας. Μια πολύ ασυνήθιστη σοφίτα έχει δημιουργηθεί στην περιοχή λιμάνι του Μάνχαϊμ, στη Γερμανία. Η πλήρης ομάδα ajando θα ζήσει και θα εργαστεί εκεί από τον Ιανουάριο του 2013. Ο αρχιτέκτονας Peter Stasek και το γραφείο αρχιτέκτονα loftwerk που βρίσκεται στην Καρλσρούη βρίσκονται πίσω από την εταιρική αρχιτεκτονική ιδέα του σοφίτας. Εμπνεύστηκε από την κβαντική φυσική του Wheeler, την αρχιτεκτονική του Josef M. Hoffmann και, φυσικά, από την εμπειρογνωμοσύνη του ajando: «Η πληροφορία κάνει τον παγκόσμιο γύρο». Κείμενο της δωρεάν δημοσιογράφου της Ilona Koglin

Όνομα έργου : ajando Next Level C R M, Όνομα σχεδιαστών : Peter Stasek, Όνομα πελάτη : ajando Next Level CRM.

ajando Next Level C R M Η Εταιρική Αρχιτεκτονική Έννοια

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.