Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Περίπτερο Κέικ

Temple

Περίπτερο Κέικ Από την αυξανόμενη δημοτικότητα στο οικιακό ψήσιμο θα μπορούσαμε να δούμε την ανάγκη για ένα μοντέρνο, μοντέρνο περίπτερο κέικ, το οποίο θα μπορούσε εύκολα να αποθηκευτεί σε ένα ντουλάπι ή κλήρωση. Εύκολο στον καθαρισμό και ασφαλές στο πλυντήριο πιάτων. Ο ναός είναι εύκολο να συναρμολογηθεί και διαισθητικός σύροντας τις πλάκες πάνω από την κεντρική κωνική σπονδυλική στήλη. Η αποσυναρμολόγηση είναι εξίσου εύκολη, απλώς σύροντάς τις πίσω. Και τα 4 βασικά στοιχεία συγκρατούνται από το Stacker. Το Stacker βοηθά στη διατήρηση όλων των στοιχείων μαζί για συμπαγή αποθήκευση πολλαπλών γωνιών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικές διαμορφώσεις πλακών για διαφορετικές περιπτώσεις.

Όνομα έργου : Temple, Όνομα σχεδιαστών : Chris Woodward, Όνομα πελάτη : CWD ltd .

Temple Περίπτερο Κέικ

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.