Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Περίπτερο Κέικ

Temple

Περίπτερο Κέικ Από την αυξανόμενη δημοτικότητα στο οικιακό ψήσιμο θα μπορούσαμε να δούμε την ανάγκη για ένα μοντέρνο, μοντέρνο περίπτερο κέικ, το οποίο θα μπορούσε εύκολα να αποθηκευτεί σε ένα ντουλάπι ή κλήρωση. Εύκολο στον καθαρισμό και ασφαλές στο πλυντήριο πιάτων. Ο ναός είναι εύκολο να συναρμολογηθεί και διαισθητικός σύροντας τις πλάκες πάνω από την κεντρική κωνική σπονδυλική στήλη. Η αποσυναρμολόγηση είναι εξίσου εύκολη, απλώς σύροντάς τις πίσω. Και τα 4 βασικά στοιχεία συγκρατούνται από το Stacker. Το Stacker βοηθά στη διατήρηση όλων των στοιχείων μαζί για συμπαγή αποθήκευση πολλαπλών γωνιών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικές διαμορφώσεις πλακών για διαφορετικές περιπτώσεις.

Όνομα έργου : Temple, Όνομα σχεδιαστών : Chris Woodward, Όνομα πελάτη : CWD ltd .

Temple Περίπτερο Κέικ

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.