Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ντιζάιν Στούντιο Με Γκαλερί

PARADOX HOUSE

Ντιζάιν Στούντιο Με Γκαλερί Μια αποθήκη σε χωριστά επίπεδα, το κομψό στούντιο σχεδιασμού πολυμέσων, το Paradox House βρίσκει την τέλεια ισορροπία μεταξύ λειτουργικότητας και στυλ, αντικατοπτρίζοντας ταυτόχρονα τον μοναδικό γούστο και τον τρόπο ζωής του ιδιοκτήτη του. Δημιούργησε ένα εντυπωσιακό στούντιο σχεδιασμού πολυμέσων με καθαρές, γωνιακές γραμμές που προβάλλουν ένα εξέχον γυάλινο κουτί με κίτρινο χρώμα στον ημιώροφο. Τα γεωμετρικά σχήματα και οι γραμμές είναι μοντέρνα και προκαλούν δέος, αλλά γούστο γούστο για να εξασφαλίσουν έναν μοναδικό χώρο εργασίας.

Όνομα έργου : PARADOX HOUSE, Όνομα σχεδιαστών : Catherine Cheung, Όνομα πελάτη : .

PARADOX HOUSE Ντιζάιν Στούντιο Με Γκαλερί

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.