Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Βότκα

Kasatka

Βότκα Το "KASATKA" αναπτύχθηκε ως κορυφαία βότκα. Ο σχεδιασμός είναι μινιμαλιστικός, τόσο με τη μορφή της φιάλης όσο και με τα χρώματα. Ένα απλό κυλινδρικό μπουκάλι και ένα περιορισμένο φάσμα χρωμάτων (λευκό, αποχρώσεις του γκρι, μαύρο) τονίζουν την κρυσταλλική καθαρότητα του προϊόντος και την κομψότητα και το στυλ μιας μινιμαλιστικής γραφικής προσέγγισης.

Όνομα έργου : Kasatka, Όνομα σχεδιαστών : Anastasia Smyslova, Όνομα πελάτη : Anastasia Smyslova.

Kasatka Βότκα

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.