Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Dome House

Easy Domes

Το Dome House Ο σχεδιασμός και η δομή του Easy Domes είναι το Icosahedron, εδώ με κοπή των κορυφών και μετασχηματισμένο σε 21 ξύλινα τμήματα. Ο σχεδιασμός, το εσωτερικό, τα υλικά ως χρώμα και η γενικότερη εφαρμογή σε περιβάλλοντα χώρο, κατασκευές και βιώσιμες απαιτήσεις, προσφέρουν εσωτερικές ρυθμίσεις για ένα ευρύ φάσμα χρηστών. Η ιδέα απευθύνεται σε οικολογικά κτίρια, οικοδόμους σπιτιών και βιώσιμη ζωή. Μπορεί να κατασκευαστεί σε όλες τις κλιματικές ζώνες και με αντοχή σε σεισμούς και τυφώνες.

Όνομα έργου : Easy Domes, Όνομα σχεδιαστών : KT Architects, Όνομα πελάτη : Easy Domes Ltd.

Easy Domes Το Dome House

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.