Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τραπέζι Με Ρυθμιζόμενη Επιφάνεια

Dining table and beyond

Τραπέζι Με Ρυθμιζόμενη Επιφάνεια Αυτός ο πίνακας έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζει την επιφάνειά του σε διαφορετικά σχήματα, υλικά, υφές και χρώματα. Σε αντίθεση με ένα συμβατικό τραπέζι, του οποίου η επιφάνεια εργασίας λειτουργεί ως σταθερή επιφάνεια για τα αξεσουάρ σερβιρίσματος (πλάκες, πιατέλες, κ.λπ.), τα συστατικά αυτού του τραπεζιού λειτουργούν τόσο ως επιφανειακά όσο και ως αξεσουάρ σερβιρίσματος. Αυτά τα αξεσουάρ μπορούν να αποτελούνται σε διαφορετικά σχήματα και μεγέθη εξαρτήματα ανάλογα με τις απαιτούμενες ανάγκες φαγητού. Αυτός ο μοναδικός και καινοτόμος σχεδιασμός μετατρέπει ένα παραδοσιακό τραπέζι φαγητού σε ένα δυναμικό κεντρικό κομμάτι μέσω της συνεχούς αναδιάταξης καμπυλωτών αξεσουάρ.

Όνομα έργου : Dining table and beyond, Όνομα σχεδιαστών : Athanasia Leivaditou, Όνομα πελάτη : Studio NL.

Dining table and beyond Τραπέζι Με Ρυθμιζόμενη Επιφάνεια

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.