Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Κτίριο Γραφείων

Jansen Campus

Το Κτίριο Γραφείων Το κτήριο είναι μια εντυπωσιακή νέα προσθήκη στον ορίζοντα, που συνδέει τη βιομηχανική περιοχή και την παλιά πόλη και παίρνει τις τριγωνικές μορφές του από τις παραδοσιακές στέγες του Oberriet. Το έργο ενσωματώνει καινοτόμες τεχνολογίες, περιλαμβάνει νέες λεπτομέρειες και υλικά και πληροί τα αυστηρά πρότυπα βιώσιμων κτιρίων της Ελβετίας «Minergie». Η πρόσοψη είναι επενδυμένη με ένα σκοτεινό προ-πατενταρισμένο διάτρητο πλέγμα Rheinzink που προκαλεί την πυκνότητα των τόνων των ξύλινων κτιρίων της γύρω περιοχής. Οι προσαρμοσμένοι χώροι εργασίας είναι ανοιχτού τύπου και η γεωμετρία του κτιρίου κόβει τις απόψεις προς το Rheintal.

Όνομα έργου : Jansen Campus, Όνομα σχεδιαστών : Davide Macullo Architects, Όνομα πελάτη : .

Jansen Campus Το Κτίριο Γραφείων

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.