Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κοσμήματα

Poseidon

Κοσμήματα Το Κοσμήματα που σχεδιάζω εκφράζει τα συναισθήματά μου. Με αντιπροσωπεύει ως καλλιτέχνης, σχεδιαστής και επίσης ως άτομο. Η ώθηση για τη δημιουργία του Ποσειδώνα τέθηκε στις πιο σκοτεινές ώρες της ζωής μου όταν ένιωσα φοβισμένος, ευάλωτος και χρειάζομαι προστασία. Κατά κύριο λόγο σχεδίασα αυτήν τη συλλογή για να χρησιμοποιώ την αυτοάμυνα. Παρόλο που αυτή η έννοια έχει ξεθωριάσει σε όλο αυτό το έργο, εξακολουθεί να υπάρχει. Ο Ποσειδώνας (ο θεός της θάλασσας και το "Earth-Shaker" των σεισμών στην ελληνική μυθολογία) είναι η πρώτη επίσημη συλλογή μου και απευθύνεται σε ισχυρές γυναίκες, με σκοπό να δώσει στο χρήστη την αίσθηση δύναμης και αυτοπεποίθησης.

Όνομα έργου : Poseidon, Όνομα σχεδιαστών : Samira Mazloom, Όνομα πελάτη : samirajewellery.

Poseidon Κοσμήματα

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.