Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Δυνατότητα Δοκιμής Κρασιών

Grapevine House

Η Δυνατότητα Δοκιμής Κρασιών Grapevine House σε μορφή αφηρημένου σταφυλιού, το οποίο είναι σχεδόν δωρεάν για τον αμπελώνα. Το κύριο στοιχείο υποστήριξής του που δημιουργήθηκε από μια ψηφιακή κατασκευασμένη στήλη αντιπροσωπεύει ένα αφιέρωμα σε μια παλιά ρίζα αμπέλου. Το Continos Glas μπροστά από το Grapevine House είναι ανοιχτό προς όλες τις κατευθύνσεις και επιτρέπει την άμεση τοπία του αμπελώνα. Με αυτόν τον τρόπο πρέπει να χορηγείται οπτική ενίσχυση όλων των δοκιμαστικών οίνων.

Όνομα έργου : Grapevine House, Όνομα σχεδιαστών : Peter Stasek, Όνομα πελάτη : Winemaker Association.

Grapevine House Η Δυνατότητα Δοκιμής Κρασιών

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.