Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Γραφείο Πωλήσεων

Chongqing Mountain and City Sales Office

Το Γραφείο Πωλήσεων Το "Mountain" είναι το κύριο θέμα αυτού του γραφείου πωλήσεων, το οποίο είναι εμπνευσμένο από το γεωγραφικό υπόβαθρο του Chongqing. Το μοτίβο των γκρίζων μαρμάρων στο πάτωμα σχηματίζεται σε τριγωνικό σχήμα. και υπάρχουν πολλές περίεργες και αιχμηρές γωνίες και γωνίες στους τοίχους χαρακτηριστικών και τους ακανόνιστους μετρητές ρεσεψιόν, για να αποδείξουν την έννοια του «βουνού». Επιπλέον, οι σκάλες που συνδέουν τα δάπεδα έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι μια διέλευση από το σπήλαιο. Εν τω μεταξύ, τα φωτιστικά LED κρέμονται από την οροφή, μιμούνται τη σκηνή της βροχής στην κοιλάδα και παρουσιάζουν φυσικό αίσθημα, για να απαλύνουν ολόκληρη την εντύπωση.

Όνομα έργου : Chongqing Mountain and City Sales Office, Όνομα σχεδιαστών : Ajax Law, Όνομα πελάτη : Shanghai Forte Land Co. Ltd..

Chongqing Mountain and City Sales Office Το Γραφείο Πωλήσεων

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.