Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Σύστημα Πολυαξονικών Κουρτινών

GLASSWAVE

Το Σύστημα Πολυαξονικών Κουρτινών Το σύστημα πολυαξονικών τοιχωμάτων GLASSWAVE ανοίγει την πόρτα για μεγαλύτερη ευελιξία στο σχεδιασμό γυάλινων τοιχωμάτων για μαζική παραγωγή. Αυτή η νέα ιδέα στους τοίχους κουρτίνας βασίζεται στην αρχή των κάθετων σκελετών με κυλινδρικά παρά ορθογώνια προφίλ. Αυτή η οριστικά καινοτόμος προσέγγιση σημαίνει ότι μπορούν να δημιουργηθούν δομές με πολλαπλές κατευθύνσεις, αυξάνοντας δεκαπλάσιο τους πιθανούς γεωμετρικούς συνδυασμούς στο συγκρότημα γυάλινων τοιχωμάτων. Το GLASSWAVE είναι ένα σύστημα με χαμηλά επίπεδα που προορίζεται για την αγορά διακριτικών κτιρίων τριών ορόφων ή λιγότερο (αίθουσες μεγαλοπρεπών, εκθεσιακοί χώροι, αίθρια κ.λπ.)

Όνομα έργου : GLASSWAVE, Όνομα σχεδιαστών : Charles Godbout and Luc Plante, Όνομα πελάτη : .

GLASSWAVE Το Σύστημα Πολυαξονικών Κουρτινών

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.