Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κατοικία

Cheung's Residence

Κατοικία Η κατοικία έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την απλότητα, το άνοιγμα και το φυσικό φως. Το αποτύπωμα του κτιρίου αντικατοπτρίζει τον περιορισμό του υπάρχοντος χώρου και η επίσημη έκφραση προορίζεται να είναι καθαρή και απλή. Ένα αίθριο και μπαλκόνι βρίσκονται στη βόρεια πλευρά του κτηρίου που φωτίζει την είσοδο και την τραπεζαρία. Συρόμενα παράθυρα παρέχονται στο νότιο άκρο του κτηρίου όπου το σαλόνι και η κουζίνα είναι για να μεγιστοποιήσουν τα φυσικά φώτα και να παρέχουν χωρική ευελιξία. Οι φεγγίτες προτείνονται σε όλο το κτίριο για να ενισχύσουν περαιτέρω τις ιδέες σχεδιασμού.

Όνομα έργου : Cheung's Residence, Όνομα σχεδιαστών : Yu-Ngok Lo, Όνομα πελάτη : YNL Design.

Cheung's Residence Κατοικία

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.