Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Έπιπλα Που Μεταμορφώνει

Ludovico

Έπιπλα Που Μεταμορφώνει Ο τρόπος εξοικονόμησης χώρου είναι αρκετά πρωτότυπος, έχοντας δύο καρέκλες εντελώς κρυμμένες μέσα στο συρτάρι. Όταν τοποθετείτε μέσα στα κύρια έπιπλα, δεν συνειδητοποιείτε ότι αυτό που φαίνεται να είναι συρτάρια είναι στην πραγματικότητα δύο ξεχωριστές καρέκλες. Μπορείτε επίσης να έχετε ένα τραπέζι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γραφείο όταν βγείτε από την κύρια δομή. Η κύρια δομή αποτελείται από τέσσερα συρτάρια και ένα διαμέρισμα ακριβώς πάνω από το επάνω συρτάρι στο οποίο μπορείτε να αποθηκεύσετε πολλά πράγματα. Το κύριο υλικό που χρησιμοποιείται για αυτά τα έπιπλα, το beign eucaliptus fingerjoint, είναι φιλικό προς το περιβάλλον, απίστευτα ανθεκτικό, σκληρό και έχει πολύ έντονη οπτική γοητεία.

Όνομα έργου : Ludovico, Όνομα σχεδιαστών : Claudio Sibille, Όνομα πελάτη : Sibille.

Ludovico Έπιπλα Που Μεταμορφώνει

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.