Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Commode

Furniture of positive emotions

Το Commode Είναι commode in commode, το οποίο είναι σαν να αποτελείται από δύο διαφορετικά προϊόντα - commode με πόρτες και commode με συρτάρια. Οι ασυνήθιστες πόρτες έκαναν το κομό να είναι πλήρως λειτουργικό και το άνοιγμα των θυρών είναι σαν το καβούρι με τα ανοιγμένα νύχια. Μοναδικά έπιπλα, που φέρνουν χαρά. Απλά για παραγωγή. Δώστε την κίνηση ψευδαίσθηση. Κανένα άλλο ανάλογο για αυτά τα έπιπλα.

Όνομα έργου : Furniture of positive emotions, Όνομα σχεδιαστών : Viktor Kovtun, Όνομα πελάτη : Xo-Xo-L design.

Furniture of positive emotions Το Commode

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.