Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Πρότυπα Σχεδίασης

insectOrama

Πρότυπα Σχεδίασης Το InsectOrama είναι ένα σύνολο 6 προτύπων σχεδίασης που περιέχουν 48 σχήματα. Τα παιδιά (και οι ενήλικες) μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για να σχεδιάσουν φανταστικά πλάσματα. Σε αντίθεση με τα περισσότερα πρότυπα σχεδίασης, το insectOrama δεν περιέχει πλήρη σχήματα, αλλά μόνο μέρη: κεφαλές, σώματα, πόδια… Φυσικά μέρη εντόμων, αλλά και κομμάτια άλλων ζώων και ανθρώπων. Χρησιμοποιώντας ένα μολύβι μπορεί κανείς να εντοπίσει μια ατελείωτη σειρά από πλάσματα πάνω σε χαρτί και στη συνέχεια να τα χρωματίσει.

Όνομα έργου : insectOrama, Όνομα σχεδιαστών : Stefan De Pauw, Όνομα πελάτη : .

insectOrama Πρότυπα Σχεδίασης

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.