Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Για Συνομιλία Hands-Free

USB Speaker and Mic

Για Συνομιλία Hands-Free Το DIXIX USB Speaker & Mic έχει σχεδιαστεί για τη λειτουργία του. Το μικρόφωνο μικρόφωνο είναι ιδανικό για συνομιλία hands-free μέσω του Διαδικτύου, το μικρόφωνο είναι στραμμένο προς τα δεξιά για να μεταδώσει με σαφήνεια τη φωνή σας στον παραλήπτη και το ηχείο θα μεταδώσει τη φωνή από το άτομο με το οποίο επικοινωνείτε.

Όνομα έργου : USB Speaker and Mic, Όνομα σχεδιαστών : Yen Lau, Όνομα πελάτη : Dixix International Ltd..

USB Speaker and Mic Για Συνομιλία Hands-Free

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.