Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Έκθεση Roadshow

Boom

Η Έκθεση Roadshow Πρόκειται για ένα έργο σχεδιασμού έκθεσης για ένα roadshow μιας μοντέρνας μόδας στην Κίνα. Το θέμα αυτού του roadshow υπογραμμίζει τις δυνατότητες των νέων να σχηματοποιήσουν τη δική τους εικόνα και συμβολίζει τον εκρηκτικό θόρυβο που έκανε αυτό το roadshow στο κοινό. Η φόρμα ζιγκ-ζαγκ χρησιμοποιήθηκε ως το κύριο οπτικό στοιχείο, αλλά με διαφορετικές διαμορφώσεις όταν εφαρμόστηκε στα περίπτερα σε διαφορετικές πόλεις. Η δομή των εκθεσιακών θαλάμων ήταν όλα «κιτ ανταλλακτικών» προκατασκευασμένα στο εργοστάσιο και εγκαταστάθηκαν επί τόπου. Ορισμένα ανταλλακτικά μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν ή να διαμορφωθούν εκ νέου για να σχηματίσουν ένα νέο σχεδιασμό περίπτερο για την επόμενη στάση του roadshow.

Όνομα έργου : Boom, Όνομα σχεδιαστών : Lam Wai Ming, Όνομα πελάτη : PMTD Ltd..

Boom Η Έκθεση Roadshow

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.