Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Κέντρο Ελέγχου

Functional Aesthetic

Το Κέντρο Ελέγχου Η πρόκληση του σχεδιασμού αυτού του Κέντρου Ελέγχου Αεροδρομίου είναι η αποτελεσματική στέγαση πυκνών εξοπλισμένων τεχνικών χώρων, η μείωση των υλικοτεχνικών παρεμβολών από απροσδόκητα γεγονότα και τελικά ο εξορθολογισμός της λειτουργίας του κέντρου ελέγχου. Ο χώρος αποτελείται από 3 λειτουργικούς τομείς: Ζώνη καθημερινής διαχείρισης και λειτουργίας, γραφείο διευθυντή λειτουργίας και ζώνη διαχείρισης έκτακτης ανάγκης. Η οροφή χαρακτηριστικών και τα εξωθημένα πάνελ τοίχου από αλουμίνιο είναι τα ξεχωριστά αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά που ικανοποιούν επίσης τις απαιτήσεις ακουστικής, φωτισμού και κλιματισμού του χώρου.

Όνομα έργου : Functional Aesthetic, Όνομα σχεδιαστών : Lam Wai Ming, Όνομα πελάτη : Hong Kong Airport Authority.

Functional Aesthetic Το Κέντρο Ελέγχου

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.