Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Αμπαζούρ

Bellda

Αμπαζούρ Ένα εύκολο στην εγκατάσταση, κρεμαστό αμπαζούρ που ταιριάζει απλά σε οποιονδήποτε λαμπτήρα χωρίς να χρειάζεται κανένα εργαλείο ή ηλεκτρική τεχνογνωσία. Ο σχεδιασμός των προϊόντων επιτρέπει στο χρήστη να το φορέσει και να το αφαιρέσει από τον λαμπτήρα χωρίς μεγάλη προσπάθεια για να δημιουργήσει μια οπτικά ευχάριστη πηγή φωτισμού σε οικονομικό ή προσωρινό κατάλυμα. Δεδομένου ότι η λειτουργικότητα αυτού του προϊόντος είναι ενσωματωμένη στη μορφή του, το κόστος παραγωγής είναι παρόμοιο με αυτό για μια συνηθισμένη πλαστική γλάστρα. Δυνατότητα εξατομίκευσης σύμφωνα με το γούστο του χρήστη με τη ζωγραφική ή την προσθήκη οποιωνδήποτε διακοσμητικών στοιχείων δημιουργεί έναν μοναδικό χαρακτήρα.

Όνομα έργου : Bellda, Όνομα σχεδιαστών : Mehdi Atashfaraz, Όνομα πελάτη : LOOTRA.

Bellda Αμπαζούρ

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.