Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τραπέζι

Codependent

Τραπέζι Το Codependent συνδυάζει την ψυχολογία και το σχεδιασμό, εστιάζοντας συγκεκριμένα στη φυσική εκδήλωση μιας ψυχολογικής κατάστασης, της αλληλεξάρτησης. Αυτοί οι δύο αλληλένδετοι πίνακες πρέπει να βασίζονται ο ένας στον άλλο για να λειτουργήσουν. Οι δύο μορφές δεν είναι σε θέση να στέκονται μόνες τους, αλλά μαζί δημιουργούν μια λειτουργική φόρμα. Ο τελικός πίνακας είναι ένα ισχυρό παράδειγμα του οποίου το σύνολο είναι μεγαλύτερο από το άθροισμα των μερών του.

Όνομα έργου : Codependent, Όνομα σχεδιαστών : Fletcher Eshbaugh, Όνομα πελάτη : 1th Studio.

Codependent Τραπέζι

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.