Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Εσωτερικός Σχεδιασμός Κατοικιών

Angel VII Private Residence

Ο Εσωτερικός Σχεδιασμός Κατοικιών Με ένα ειδικό μείγμα υλικών, αυτό το εσωτερικό κατοικιών σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο σε έναν άνετο, καθαρό και διαχρονικό χώρο. Το μικρό αίθριο στο χώρο χρησιμεύει επίσης ως σχεδιαστικό χαρακτηριστικό καθώς είναι ένα στοιχείο που μπορείτε να δείτε από όλους τους εσωτερικούς χώρους του ισογείου και από τις εξωτερικές κατοικίες. Χρησιμεύει επίσης ως ασφαλές φράγμα για τον παραπάνω διάδρομο. Ο σχεδιασμός της σκάλας μαζί με τα διακοσμητικά φωτιστικά οροφής είναι ένα ελκυστικό χωρικό στοιχείο της εστίας.

Όνομα έργου : Angel VII Private Residence, Όνομα σχεδιαστών : Irini Papalouka, Όνομα πελάτη : Irini Papalouka Interior Architect.

Angel VII Private Residence Ο Εσωτερικός Σχεδιασμός Κατοικιών

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.