Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Σχεδιασμός Της Αυλής Και Του Κήπου

Shimao Loong Palace

Ο Σχεδιασμός Της Αυλής Και Του Κήπου Χρησιμοποιώντας φυσική και άπταιστη γλώσσα εύλογη οργάνωση του τοπίου, η αυλή συνδέεται μεταξύ τους σε πολλές διαστάσεις, διαπερνάται μεταξύ τους και μετατρέπεται ομαλά. Χρησιμοποιώντας την κάθετη στρατηγική με επιδεξιότητα, η διαφορά ύψους 4 μέτρων θα αντιστραφεί στο επίκεντρο και το χαρακτηριστικό του έργου, δημιουργώντας ένα πολυεπίπεδο, καλλιτεχνικό, ζωντανό, φυσικό τοπίο στην αυλή.

Όνομα έργου : Shimao Loong Palace, Όνομα σχεδιαστών : Beijing Miland International Landscape Planning and Design Co., Ltd. China, Όνομα πελάτη : Beijing Miland InternationalLandscape Planning andDesign Co., Ltd..

Shimao Loong Palace Ο Σχεδιασμός Της Αυλής Και Του Κήπου

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.