Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Πλακίδια Τοίχου Από Μπετόν

Tonk Mint

Πλακίδια Τοίχου Από Μπετόν Το σκυρόδεμα είναι ένα πολύ παραδοσιακό υλικό, το οποίο δεν έχει αλλάξει πολύ από την εφεύρεσή του στα μέσα του 1800. Με το Tonk, το σκυρόδεμα έχει δημιουργική και σύγχρονη ερμηνεία. Κάθε σχέδιο Tonk έχει μια αρθρωτή δομή που μπορεί να εξατομικευτεί παίζοντας με τις γωνίες. Αυτή η ιδιοκτησία παρέχει στους ανθρώπους την ευκαιρία να σχεδιάσουν τους δικούς τους τοίχους σύμφωνα με τη δική τους προτίμηση, προτίμηση και φαντασία. Ο σχεδιασμός του Tonk Mint εμπνεύστηκε από τα φύλλα μέντας στη φύση. Αυτό το μοντέλο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με παραλλαγές για να πάρει διαφορετικά κίνητρα, το οποίο είναι ένα χαρακτηριστικό που διαφοροποιεί όλα τα σχέδια Tonk.

Όνομα έργου : Tonk Mint, Όνομα σχεδιαστών : Tonk Project, Όνομα πελάτη : Tonk Project.

Tonk Mint Πλακίδια Τοίχου Από Μπετόν

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.