Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Συσκευασία Τροφίμων

Kuniichi

Η Συσκευασία Τροφίμων Η παραδοσιακή ιαπωνική συντηρημένη τροφή Tsukudani δεν είναι γνωστή στον κόσμο. Βρασμένο πιάτο σάλτσας σόγιας που συνδυάζει διάφορα θαλασσινά και υλικά της γης. Το νέο πακέτο περιλαμβάνει εννέα ετικέτες σχεδιασμένες να εκσυγχρονίζουν τα παραδοσιακά ιαπωνικά μοτίβα και να εκφράζουν τα χαρακτηριστικά των συστατικών. Το νέο λογότυπο της μάρκας έχει σχεδιαστεί με την προσδοκία να συνεχιστεί αυτή η παράδοση για τα επόμενα 100 χρόνια.

Όνομα έργου : Kuniichi, Όνομα σχεδιαστών : Katsunari Shishido, Όνομα πελάτη : COCODORU.

Kuniichi Η Συσκευασία Τροφίμων

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.