Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τραπεζαρία

Ska V29

Τραπεζαρία Στερεό φυσικό ξύλο αγριόπευκου που λειτουργεί με αριθμητικά μηχανήματα ελέγχου και τελείωσε με το χέρι, η ιδιαιτερότητα είναι το σχήμα που θυμάται τη θέση των δέντρων, κατεδαφίστηκε από την καταιγίδα Vaia που έπληξε τους Δολομίτες και αντιπροσωπεύεται από τους ίδιους τους ξύλινους άξονες από ξύλο αγριόπευκου. Η γυαλισμένη επιφάνεια κάνει την επιφάνεια αδιαφανή και λεία στην αφή και ενισχύει τις φλέβες και τα σχήματά της. Η βάση, κατασκευασμένη από χάλυβα με επίστρωση σε σκόνη, αντιπροσωπεύει το πευκοδάσος πριν περάσει η καταιγίδα.

Όνομα έργου : Ska V29, Όνομα σχεδιαστών : Ascanio Zocchi, Όνομα πελάτη : Teknodue gruop srl.

Ska V29 Τραπεζαρία

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.