Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κοσμήματα-Σκουλαρίκια

Eclipse Hoop Earrings

Κοσμήματα-Σκουλαρίκια Υπάρχει ένα φαινόμενο που συλλαμβάνει συνεχώς τη συμπεριφορά μας, μας εμποδίζει να πεθάνουμε στα ίχνη μας. Το αστρολογικό φαινόμενο μιας ηλιακής έκλειψης έχει ενθουσιάσει ανθρώπους από τις πρώτες ηλικίες της ανθρωπότητας. Από το ξαφνικό σκοτάδι του ουρανού και το στίγμα από τον Ήλιο έχει ρίξει μια μακρά σκιά φόβου, υποψίας και θαύματος στις φαντασίες Η εκπληκτική φύση των ηλιακών εκλείψεων αφήνει μια διαρκή εντύπωση σε όλους μας. Τα 18Κ σκουλαρίκια έκλειψης από λευκό χρυσό διαμάντι εμπνεύστηκαν από την έκλειψη του 2012. Ο σχεδιασμός προσπαθεί να συλλάβει τη μυστηριώδη φύση και την ομορφιά του ήλιου και του φεγγαριού.

Τα Πολυτελή Παπούτσια

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Τα Πολυτελή Παπούτσια Η σειρά "κοσμήματα σανδαλιών / σχήματος" της Gianluca Tamburini, που ονομάζεται Conspiracy, ιδρύθηκε το 2010. Τα παπούτσια συνωμοσίας συνδυάζουν αβίαστα την τεχνολογία και την αισθητική. Τα τακούνια και οι σόλες κατασκευάζονται από υλικά όπως ελαφρύ αλουμίνιο και τιτάνιο, τα οποία είναι χυτά σε γλυπτικές μορφές. Στη συνέχεια, η σιλουέτα των παπουτσιών επισημαίνεται με ημι / πολύτιμους λίθους και άλλα πλούσια διακοσμητικά στοιχεία. Υψηλής τεχνολογίας και αιχμής υλικά σχηματίζουν ένα μοντέρνο γλυπτό, που έχει σχήμα σανδαλιού, αλλά όπου η αφή και η εμπειρία των ειδικευμένων Ιταλών τεχνιτών είναι ακόμα ορατές.

Καρφίτσα

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Καρφίτσα Ο χαρακτήρας και το εξωτερικό σχήμα ενός θέματος επιτρέπουν την αλλαγή νέου σχεδιασμού ενός στολίσματος. Στη ζωντανή φύση, μια περίοδος αλλάζει σε άλλη. Η άνοιξη ακολουθεί το χειμώνα και το πρωί έρχεται μετά το βράδυ. Τα χρώματα αλλάζουν επίσης, καθώς και η ατμόσφαιρα. Αυτή η αρχή της αντικατάστασης, της εναλλαγής των εικόνων προβάλλεται στα στολίδια της «Ασίας Μεταμόρφωσης», της συλλογής όπου δύο διαφορετικές καταστάσεις, δύο απεριόριστες εικόνες αντανακλώνται σε ένα αντικείμενο. Τα κινητά στοιχεία της κατασκευής καθιστούν δυνατή την αλλαγή του χαρακτήρα και της εμφάνισης του κοσμήματος.

Το Αναλογικό Ρολόι

Kaari

Το Αναλογικό Ρολόι Αυτός ο σχεδιασμός βασίζεται σε έναν τυπικό 24ωρο αναλογικό μηχανισμό (χέρι με μισή ταχύτητα). Αυτός ο σχεδιασμός διαθέτει δύο τομές σε σχήμα τόξου. Μέσα από αυτά, μπορείτε να δείτε τα χέρια της ώρας και του λεπτού. Το ωρολογιακό χέρι (δίσκος) χωρίζεται σε δύο τμήματα διαφορετικών χρωμάτων που, περιστρέφοντας, υποδεικνύουν ώρα ΠΜ ή ΜΜ ανάλογα με το χρώμα που αρχίζει να είναι ορατό. Το λεπτό χέρι είναι ορατό μέσω του τόξου μεγαλύτερης ακτίνας και καθορίζει ποια υποδοχή λεπτών αντιστοιχεί στους αριθμούς κλήσης 0-30 λεπτών (που βρίσκονται στην εσωτερική ακτίνα του τόξου) και την υποδοχή 30-60 λεπτών (που βρίσκεται στην εξωτερική ακτίνα).

Το Μοντέρνο Φουτουριστικό

Le Maestro

Το Μοντέρνο Φουτουριστικό Το Le Maestro φέρνει την επανάσταση στο φόρεμα, ενσωματώνοντας το "matrix heel" τιτανίου Direct Metal Laser Sintered (DMLS). Το "matrix heel" μειώνει την οπτική μάζα του τακουνιού και επιδεικνύει τη δομική ακεραιότητα του παπουτσιού. Για να συμπληρώσει το κομψό vamp, δερμάτινο υψηλής περιεκτικότητας σε κόκκους χρησιμοποιείται για τον ξεχωριστό ασύμμετρο σχεδιασμό του άνω μέρους. Η ενσωμάτωση του τακουνιού στο πάνω μέρος συντίθεται τώρα σε μια κομψή και εκλεπτυσμένη σιλουέτα.

Το Σύγχρονο Qipao

The Remains

Το Σύγχρονο Qipao Η έμπνευση είναι από τα κινέζικα λείψανα, το "Κεραμικά" είναι η πιο αναπαράσταση που είναι πιο δημοφιλής ανεξάρτητα από το βασιλικό και το λαό. Στη μελέτη μου, ακόμη και σήμερα τα βασικά πρότυπα κινεζικής αισθητικής της μόδας και το Φενγκ Σούι (σχεδιασμός εσωτερικού και περιβάλλοντος) είναι αμετάβλητα. Τους αρέσουν οι διαφανείς, οι στρώσεις και οι επιθυμίες. Θα ήθελα να σχεδιάσω ένα Qipao για να φέρει τις επιπτώσεις και τα χαρακτηριστικά των κεραμικών από την παλιά δυναστεία στη σύγχρονη μόδα. Και προκαλεί ανθρώπους που έχουν ξεχάσει τον πολιτισμό και την εθνικότητά τους όποτε είμαστε στη i-γενιά.