Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Εσωτερική Διακόσμηση Του Ξενοδοχείου

New Beacon

Η Εσωτερική Διακόσμηση Του Ξενοδοχείου Ο χώρος είναι ένα εμπορευματοκιβώτιο. Ο σχεδιαστής εισάγει συναισθήματα και διαστημικά στοιχεία σε αυτό. Συνδυάζοντας με τα χαρακτηριστικά του χώρου Noumenon, ο Σχεδιαστής ολοκληρώνει την αφαίρεση από το συναίσθημα στην ακολουθία μέσω της διάταξης της διαστημικής διαδρομής και στη συνέχεια σχηματίζει μια πλήρη ιστορία. Το ανθρώπινο συναίσθημα φυσικά κατακρημνίζεται και εξουδετερώνεται μέσω της εμπειρίας. Χρησιμοποιεί σύγχρονες τεχνικές για να μεταφέρει τον πολιτισμό της αρχαίας πόλης και δείχνει την αισθητική σοφία για χιλιάδες χρόνια. Ο σχεδιασμός, ως θεατής, λέει αργά πώς μια πόλη τρέφει τη σύγχρονη ανθρώπινη ζωή με το περιβάλλον της.

Η Κλινική

Chibanewtown Ladies

Η Κλινική Ένα σημαντικό στοιχείο αυτού του σχεδιασμού ήταν ότι οι άνθρωποι που έρχονται στο νοσοκομείο θα ήταν χαλαροί. Ως χαρακτηριστικό του χώρου, Εκτός από την αίθουσα ευγηρίας, έχει δημιουργηθεί ένας πάγκος όπως η νησιωτική κουζίνα, ώστε να μπορούν να φτιάξουν γάλα για το μωρό στην αίθουσα αναμονής. Η παιδική περιοχή, που βρίσκεται στο κέντρο του χώρου, είναι ένα σύμβολο του χώρου και μπορούν να παρακολουθούν τα παιδιά από οπουδήποτε. Ο καναπές που τοποθετείται στον τοίχο έχει ύψος που διευκολύνει μια έγκυος γυναίκα να καθίσει, η οπίσθια γωνία ρυθμίζεται και η σκληρότητα του μαξιλαριού ρυθμίζεται έτσι ώστε να μην είναι πολύ μαλακή.

Εστιατόριο

Jiao Tang

Εστιατόριο Το έργο είναι ένα εστιατόριο hotpot, που βρίσκεται στο Τσενγκντού της Κίνας. Η σχεδιαστική έμπνευση προέρχεται από την αρμονική συνύπαρξη ανθρώπου και φύσης στον Ποσειδώνα. Το εστιατόριο είναι οργανωμένο με επτά θέματα σχεδιασμού για να απεικονίσει ιστορίες για τον Ποσειδώνα. Οι έννοιες του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, της τέχνης, της επιστήμης και της τεχνολογίας, ο αρχικός διακοσμητικός σχεδιασμός επίπλων, οι λαμπτήρες, τα επιτραπέζια σκεύη κ.λπ., προσφέρουν δραματική συναρπαστική εμπειρία στους επισκέπτες. Η συνεγκατάσταση υλικών και η χρωματική αντίθεση δημιουργούν ατμόσφαιρα χώρου. Η τεχνική της μηχανικής εγκατάστασης εφαρμόζεται για να βελτιώσει την αλληλεπίδραση στο χώρο και την εμπειρία των καταναλωτών.

Σαλόνι

BeantoBar

Σαλόνι Ένα σημαντικό στοιχείο αυτού του σχεδιασμού ήταν να αναδείξει την ελκυστικότητα των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν. Το κύριο υλικό που χρησιμοποιήθηκε ήταν ο δυτικός κόκκινος κέδρος, ο οποίος χρησιμοποιείται επίσης στο πρώτο τους κατάστημα στην Ιαπωνία. Ως τρόπος εμφάνισης του υλικού, η Riki Watanabe συσσωρεύει ένα μωσαϊκό μοτίβο συγκεντρώνοντας κομμάτια ένα προς ένα σαν παρκέ, κάνοντας χρήση της ουσίας των υλικών άνισων χρωμάτων. Παρά τη χρήση των ίδιων υλικών, κόβοντάς τα, η Riki Watanabe μπόρεσε να μεταβάλει επιτυχώς τις εκφράσεις ανάλογα με τις οπτικές γωνίες.

Εστιατόριο

Nanjing Fishing Port

Εστιατόριο Το έργο είναι ένα ανακαινισμένο εστιατόριο με τρεις ορόφους στο Ναντζίνγκ, καλύπτει περίπου 2.000 τ.μ. Εκτός από την τροφοδοσία και τις συναντήσεις, η κουλτούρα τσαγιού και η καλλιέργεια κρασιού είναι διαθέσιμες. Η διακόσμηση συνδέει μια ζωηρή νέα κινεζική αίσθηση από την οροφή έως την πέτρινη διάταξη στο πάτωμα. Η οροφή είναι διακοσμημένη με αρχαία κινεζικά αγκύλια και στέγες. Αποτελεί το κύριο στοιχείο του σχεδιασμού στην οροφή. Υλικά όπως ξύλο καπλαμά, χρυσό ανοξείδωτο ατσάλι και ζωγραφική που υποδηλώνει νέα κινεζική αίσθηση αναμιγνύονται για να δημιουργήσουν ένα νέο κινεζικό χώρο αίσθησης.

Το Φαγητό Και Η Εργασία

Eatime Space

Το Φαγητό Και Η Εργασία Όλοι οι άνθρωποι δικαιούνται να συνδέονται με το χρόνο και τη μνήμη. Η λέξη Eatime ακούγεται σαν χρόνος στα κινέζικα. Ο χώρος φαγητού προσφέρει χώρους για να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να τρώνε, να εργάζονται και να θυμούνται ειρηνικά. Η έννοια του χρόνου αλληλεπιδρά με το εργαστήριο στενά, το οποίο έχει δει αλλαγές με την πάροδο του χρόνου. Με βάση το στυλ του εργαστηρίου, ο σχεδιασμός περιλαμβάνει τη βιομηχανική δομή και το περιβάλλον ως βασικά στοιχεία για την κατασκευή χώρου. Το Eatime αποτίει φόρο τιμής στην πιο αγνή μορφή σχεδιασμού, αναμειγνύοντας με ευκρίνεια τα στοιχεία που προσφέρονται τόσο στην πρώτη όσο και στην τελική διακόσμηση.