Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Οικογενειακή Κατοικία

Sleeve House

Η Οικογενειακή Κατοικία Αυτό το πραγματικά μοναδικό σπίτι σχεδιάστηκε από τον διάσημο αρχιτέκτονα και λόγιο Adam Dayem και κέρδισε πρόσφατα τη δεύτερη θέση στον διαγωνισμό American-Architects US Building of the Year. Η κατοικία 3-BR / 2.5-μπάνιου βρίσκεται σε ανοιχτά, κυλιόμενα λιβάδια, σε ένα περιβάλλον που προσφέρει προστασία της ιδιωτικής ζωής, καθώς και δραματική θέα στην κοιλάδα και στο βουνό. Όσο αινιγματικό και πρακτικό, η δομή έχει σχεδιαστεί διαγραμματικά ως δύο τεμνόμενοι όγκοι που μοιάζουν με μανίκι. Η βιώσιμη ξυλεία πρόσοψη από ξύλο δίνει στο σπίτι μια τραχιά, ξεπερασμένη υφή, μια σύγχρονη επανερμηνεία παλαιών αχυρώνων στην κοιλάδα του Hudson.

Ο Χώρος Τέχνης

Surely

Ο Χώρος Τέχνης Πρόκειται για μια τέχνη, απλή και λιανική, όλα συνδυάζονται σε ένα χώρο. Δεδομένου ότι η αρχιτεκτονική είναι ένα εργοστάσιο που λειτουργεί ως γάντζος ένδυσης. Όλο το κτίριο διατηρεί μια στίγματα υφή του τοίχου, καθώς μια υφή στρώματος του χώρου, δημιουργεί μια διαφορετική αντίθεση με το εξωτερικό, δημιουργεί επίσης μια εμπειρία χώρου. Εγκατέλειψε πάρα πολύ σκληρή διακόσμηση, χρησιμοποίησε κάποια απαλή διακόσμηση για εμφάνιση που δημιούργησε μια χαλαρωτική αίσθηση. Η αντίθεση μεταξύ δημιουργίας και πρώιμου σταδίου είναι πιο ευέλικτη για τη βιώσιμη ανάπτυξη του χώρου στο μέλλον.

Το Κέντρο Πωλήσεων

Shuimolanting

Το Κέντρο Πωλήσεων Το κινέζικο στιλ αυτής της θήκης υιοθετεί την κόκκινη πέτρα από σκούρο καφέ στην αγορά και το κενό του φυσικού φωτισμού του παραθύρου του δαπέδου, σχηματίζοντας μια αντίθεση μεταξύ του φωτός και της σκιάς, του εικονικού και του πραγματικού. Οι εικονικές και ξύλινες γρίλιες από αλουμίνιο, τα κομμάτια φύλλων λωτού από χαλκό στο γραφικό σημείο του νερού και η τέχνη εγκατάστασης δομής κινεζικού χαρακτήρα στην υπόλοιπη περιοχή είναι το σημείο της «αυλής ορχιδέας μελανιού». υπόθεση. Συγκεκριμένα, η χρήση νέων υλικών της ευλογιάς, στο συνηθισμένο highlight είναι εξαιρετική, αλλά επίσης μειώνει έξυπνα το κόστος της επιφάνειας.

Ο Εκθεσιακός Χώρος Μπάνιου

Agape

Ο Εκθεσιακός Χώρος Μπάνιου Για να γίνει διάκριση από τον συνηθισμένο εκθεσιακό χώρο, ορίζουμε αυτόν τον χώρο ως φόντο που μπορεί να αναδείξει την ομορφιά του εμπορεύματος. Με αυτόν τον ορισμό, θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα χρονικό στάδιο στο οποίο το εμπόρευμα μπορεί να λάμψει αυθόρμητα. Επίσης, δημιουργούμε έναν άξονα χρόνου για να δείξουμε κάθε προϊόν που εμφανίστηκε σε αυτόν τον χώρο δημιουργήθηκε από διαφορετικό χρόνο.

Το Διεθνές Σχολείο

Gearing

Το Διεθνές Σχολείο Το εννοιολογικό σχήμα κύκλου του Διεθνούς Σχολείου του Ντέμπρετσεν συμβολίζει την προστασία, την ενότητα και την κοινότητα. Οι διάφορες λειτουργίες εμφανίζονται όπως συνδεδεμένα γρανάζια, περίπτερα σε μια συμβολοσειρά που είναι τοποθετημένη σε ένα τόξο. Ο κατακερματισμός του χώρου δημιουργεί μια ποικιλία κοινοτικών περιοχών μεταξύ των τάξεων. Η νέα εμπειρία του διαστήματος και η συνεχής παρουσία της φύσης βοηθούν τους μαθητές στη δημιουργική σκέψη και στην εκδήλωση των ιδεών τους. Τα μονοπάτια που οδηγούν στους εκπαιδευτικούς κήπους εκτός του χωριού και το δάσος συμπληρώνουν την έννοια του κύκλου δημιουργώντας μια συναρπαστική μετάβαση μεταξύ του δομημένου και του φυσικού περιβάλλοντος.

Η Ιδιωτική Κατοικία

House L019

Η Ιδιωτική Κατοικία Σε ολόκληρο το σπίτι χρησιμοποιήθηκε μια απλή αλλά εκλεπτυσμένη ιδέα υλικού και χρώματος. Λευκοί τοίχοι, ξύλινα δρύινα δάπεδα και τοπικός ασβεστόλιθος για μπάνια και καμινάδες. Η ακριβής σχεδιασμένη λεπτομέρεια δημιουργεί μια ατμόσφαιρα ευαίσθητης πολυτέλειας. Ακριβώς συνθετικές εικόνες καθορίζουν τον ελεύθερο πλωτό χώρο διαβίωσης σε σχήμα L.