Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Εξοχική Κατοικία

Chapel on the Hill

Η Εξοχική Κατοικία Έχοντας εγκαταλείψει εγκαταλελειμμένο για περισσότερα από 40 χρόνια, ένα ερειπωμένο παρεκκλήσι μεθοδιστών στο βόρειο τμήμα της Αγγλίας μετατράπηκε σε εξοχική κατοικία για 7 άτομα. Οι αρχιτέκτονες διατήρησαν τα αρχικά χαρακτηριστικά - τα ψηλά γοτθικά παράθυρα και την κύρια αίθουσα εκκλησιών - μετατρέποντας το παρεκκλήσι σε έναν αρμονικό και άνετο χώρο πλημμυρισμένο με φως της ημέρας. Αυτό το κτήριο του 19ου αιώνα στεγάζεται σε μια αγροτική αγγλική ύπαιθρο με πανοραμική θέα στους λόφους και την όμορφη εξοχή.

Γραφείο

Blossom

Γραφείο Αν και είναι ένας χώρος γραφείου, χρησιμοποιεί έντονο συνδυασμό διαφορετικών υλικών και η πράσινη δομή φύτευσης δίνει μια αίσθηση προοπτικής κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ο σχεδιαστής παρέχει μόνο χώρο και η ζωτικότητα του χώρου εξαρτάται ακόμα από τον ιδιοκτήτη, χρησιμοποιώντας τη δύναμη της φύσης και το μοναδικό στυλ του σχεδιαστή! Το γραφείο δεν είναι πλέον μια ενιαία λειτουργία, ο σχεδιασμός είναι πιο διαφοροποιημένος και θα χρησιμοποιηθεί σε έναν μεγάλο και ανοιχτό χώρο για τη δημιουργία διαφορετικών δυνατοτήτων μεταξύ ανθρώπων και περιβάλλοντος.

Το Γραφείο

Dunyue

Το Γραφείο Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας συνομιλίας, οι σχεδιαστές αφήνουν το σχεδιασμό όχι μόνο τη χωρική διαίρεση του εσωτερικού αλλά και τη σύνδεση της πόλης / χώρου / ανθρώπων μαζί, έτσι ώστε το χαμηλό κλειδί περιβάλλον και χώρος να μην συγκρούονται στην πόλη, η μέρα είναι κρυφή πρόσοψη στο δρόμο, το βράδυ. Στη συνέχεια, γίνεται ένα γυάλινο κουτί σε μια πόλη.

Τραπεζαρία

Elizabeth's Tree House

Τραπεζαρία Μια επίδειξη του ρόλου της αρχιτεκτονικής στη διαδικασία θεραπείας, το Elizabeth's Tree House είναι ένα νέο περίπτερο για θεραπευτική κατασκήνωση στο Kildare. Εξυπηρετώντας παιδιά που αναρρώνουν από σοβαρές ασθένειες, ο χώρος σχηματίζει μια όαση ξυλείας στη μέση ενός δρυός. Ένα δυναμικό αλλά λειτουργικό σύστημα διαγώνιας ξυλείας περιλαμβάνει μια εκφραστική οροφή, εκτεταμένα τζάμια και μια πολύχρωμη επένδυση από αγριόπευκο, δημιουργώντας έναν εσωτερικό χώρο τραπεζαρίας που σχηματίζει διάλογο με τη γύρω λίμνη και το δάσος. Η βαθιά σύνδεση με τη φύση σε όλα τα επίπεδα προάγει την άνεση, τη χαλάρωση, τη θεραπεία και τη γοητεία των χρηστών.

Ο Πολυ Εμπορικός Χώρος

La Moitie

Ο Πολυ Εμπορικός Χώρος Το όνομα του έργου La Moitie προέρχεται από τη γαλλική μετάφραση του μισού, και ο σχεδιασμός αντικατοπτρίζει κατάλληλα αυτό από την ισορροπία που έχει επιτευχθεί μεταξύ των αντικρουόμενων στοιχείων: τετράγωνο και κύκλο, φως και σκοτάδι. Δεδομένου του περιορισμένου χώρου, η ομάδα προσπάθησε να δημιουργήσει μια σύνδεση και μια διαίρεση μεταξύ των δύο ξεχωριστών περιοχών λιανικής μέσω της εφαρμογής δύο αντίθετων χρωμάτων. Ενώ το όριο μεταξύ των ροζ και των μαύρων διαστημάτων είναι σαφές αλλά επίσης θολό σε διαφορετικές οπτικές γωνίες. Μια σπειροειδής σκάλα, μισό ροζ και μισό μαύρο, βρίσκεται στο κέντρο του καταστήματος και παρέχει.

Ιατρικό Κέντρο Ομορφιάς

LaPuro

Ιατρικό Κέντρο Ομορφιάς Ο σχεδιασμός είναι κάτι παραπάνω από καλή αισθητική. Είναι ο τρόπος που χρησιμοποιείται ο χώρος. Το ιατρικό κέντρο ενσωματώνεται μορφή και λειτουργεί ως ένα. Κατανοώντας τις απαιτήσεις των χρηστών και δώστε τους μια εμπειρία με όλες τις λεπτές πινελιές στο περιβάλλον περιβάλλον που αισθάνεται ανακουφιστική και πραγματικά φροντίδα. Ο σχεδιασμός και το νέο σύστημα τεχνολογίας παρέχουν λύσεις στον χρήστη και εύκολο στη διαχείριση. Λαμβάνοντας υπόψη την υγεία, την ευεξία και την ιατρική, το κέντρο υιοθέτησε περιβαλλοντικά βιώσιμα υλικά και παρακολουθεί τη διαδικασία κατασκευής. Όλα τα στοιχεία ενσωματώνονται στο σχεδιασμό όπου είναι πραγματικά κατάλληλο για τους χρήστες.