Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κατάστημα Γυαλιών

FVB

Κατάστημα Γυαλιών Το κατάστημα γυαλιών προσπαθεί να δημιουργήσει έναν μοναδικό χώρο. κάνοντας καλή χρήση του διογκωμένου πλέγματος με διαφορετικά μεγέθη οπών μέσω ανασυνδυασμού και επίστρωσης και εφαρμόζοντάς τα από τον αρχιτεκτονικό τοίχο έως την εσωτερική οροφή, εμφανίζεται το χαρακτηριστικό του κοίλου φακού - διαφορετικές επιπτώσεις από την απόσταση και την ασάφεια. Με την εφαρμογή κοίλου φακού με την γωνιακή ποικιλία, τα στριμμένα και κεκλιμένα εφέ των εικόνων παρουσιάζονται στη σχεδίαση οροφής και στην καμπίνα οθόνης. Η ιδιότητα του κυρτού φακού, που αλλάζει τα μεγέθη των αντικειμένων κατά βούληση, εκφράζεται στον τοίχο της έκθεσης.

Βίλα

Shang Hai

Βίλα Η βίλα ήταν εμπνευσμένη από την ταινία The Great Gatsby, επειδή ο άντρας ιδιοκτήτης είναι επίσης στον χρηματοοικονομικό κλάδο, και η οικοδέσποινα του αρέσει το παλιό στυλ αρτ ντεκό της Σαγκάης της δεκαετίας του 1930. Αφού οι σχεδιαστές μελέτησαν την πρόσοψη του κτιρίου, συνειδητοποίησαν ότι είχε επίσης στιλ αρ ντεκό. Έχουν δημιουργήσει έναν μοναδικό χώρο που ταιριάζει στο αγαπημένο στιλ αρ ντεκό της δεκαετίας του 1930 και είναι σύμφωνος με τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Προκειμένου να διατηρήσουν τη συνοχή του χώρου, επέλεξαν μερικά γαλλικά έπιπλα, λαμπτήρες και αξεσουάρ που σχεδιάστηκαν τη δεκαετία του 1930.

Βίλα

One Jiyang Lake

Βίλα Πρόκειται για μια ιδιωτική βίλα που βρίσκεται στη Νότια Κίνα, όπου οι σχεδιαστές χρησιμοποιούν στην πράξη τη θεωρία Zen Buddhism για την εκτέλεση του σχεδιασμού. Εγκαταλείποντας τα περιττά, και τη χρήση φυσικών, διαισθητικών υλικών και συνοπτικών μεθόδων σχεδιασμού, οι σχεδιαστές δημιούργησαν έναν απλό, ήσυχο και άνετο σύγχρονο ανατολίτικο χώρο διαβίωσης. Ο άνετος σύγχρονος ανατολίτικος χώρος διαβίωσης χρησιμοποιεί την ίδια απλή σχεδιαστική γλώσσα με τα υψηλής ποιότητας ιταλικά μοντέρνα έπιπλα για τον εσωτερικό χώρο.

Ιατρική Κλινική Ομορφιάς

Chun Shi

Ιατρική Κλινική Ομορφιάς Η σχεδιαστική ιδέα πίσω από αυτό το έργο είναι «μια κλινική σε αντίθεση με μια κλινική» και εμπνεύστηκε από μερικές μικρές αλλά όμορφες γκαλερί τέχνης, και οι σχεδιαστές ελπίζουν ότι αυτή η ιατρική κλινική έχει μια ιδιοσυγκρασία γκαλερί. Με αυτόν τον τρόπο οι επισκέπτες μπορούν να νιώσουν την κομψή ομορφιά και μια χαλαρή ατμόσφαιρα, όχι ένα αγχωτικό κλινικό περιβάλλον. Πρόσθεσαν ένα κουβούκλιο στην είσοδο και μια πισίνα υπερχείλισης. Η πισίνα συνδέεται οπτικά με τη λίμνη και αντανακλά την αρχιτεκτονική και το φως της ημέρας, προσελκύοντας τους επισκέπτες.

Το Business Lounge

Rublev

Το Business Lounge Ο σχεδιασμός του σαλόνι είναι εμπνευσμένος από τον ρωσικό κονστρουκτιβισμό, τον πύργο Tatlin και τον ρωσικό πολιτισμό. Οι πύργοι σε σχήμα ένωσης χρησιμοποιούνται ως εντυπωσιακοί στο σαλόνι, κάτι που δημιουργεί διαφορετικούς χώρους στο σαλόνι ως ένα συγκεκριμένο είδος ζωνών. Λόγω των στρογγυλών τρούλων, το σαλόνι είναι ένας άνετος χώρος με διαφορετικές ζώνες για συνολική χωρητικότητα 460 θέσεων. Η περιοχή βλέπει μπροστά με διαφορετικά είδη καθισμάτων, για φαγητό. εργαζόμενος; άνεση και χαλάρωση. Οι στρογγυλοί θόλοι που τοποθετούνται στην κυματιστή οροφή έχει δυναμικό φωτισμό που αλλάζει κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Κατοικία

SV Villa

Κατοικία Η προϋπόθεση του SV Villa είναι να ζήσετε σε μια πόλη με τα προνόμια της υπαίθρου καθώς και τον σύγχρονο σχεδιασμό. Ο ιστότοπος, με απαράμιλλη θέα στην πόλη της Βαρκελώνης, στο βουνό Montjuic και στη Μεσόγειο Θάλασσα, δημιουργεί ασυνήθιστες συνθήκες φωτισμού. Το σπίτι εστιάζει σε τοπικά υλικά και παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής, διατηρώντας παράλληλα ένα πολύ υψηλό επίπεδο αισθητικής. Είναι ένα σπίτι που έχει ευαισθησία και σεβασμό για τον ιστότοπό του