Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Οι Μονάδες Στέγασης

The Square

Οι Μονάδες Στέγασης Η ιδέα του Σχεδιασμού ήταν να μελετηθούν οι αρχιτεκτονικές σχέσεις μεταξύ διαφορετικών σχημάτων που συντίθενται μαζί για να δημιουργηθούν σαν κινούμενες μονάδες. Το έργο αποτελείται από 6 μονάδες το καθένα είναι 2 εμπορευματοκιβώτια αποστολής στερεωμένα το ένα πάνω στο άλλο σχηματίζοντας μάζα σχήματος L. Αυτές οι μονάδες σχήματος L. στερεώνονται σε επικαλυπτόμενες θέσεις δημιουργώντας κενά και στερεά για να δώσουν την αίσθηση της κίνησης και να παρέχουν επαρκές φως της ημέρας και καλό αερισμό περιβάλλον. Ο κύριος σχεδιαστικός στόχος ήταν να δημιουργήσει ένα μικρό σπίτι για όσους περνούν τη νύχτα στους δρόμους χωρίς σπίτι ή καταφύγιο.

Κινέζικο Εστιατόριο

Ben Ran

Κινέζικο Εστιατόριο Το Ben Ran είναι ένα καλλιτεχνικά αρμονικό κινέζικο εστιατόριο, το οποίο βρίσκεται σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, Vangohh Eminent, Μαλαισία. Ο σχεδιαστής εφαρμόζει τις εσωστρεφείς και συνοπτικές τεχνικές ανατολίτικου στιλ για να δημιουργήσει μια πραγματική γεύση, πολιτισμό και ψυχή του εστιατορίου. Είναι ένα σύμβολο της ψυχικής διαύγειας, εγκαταλείπουμε τους ευημερούμενους και επιτυγχάνουμε τη φυσική και απλή επιστροφή στο αρχικό μυαλό. Το εσωτερικό είναι φυσικό και απλό. Χρησιμοποιώντας την αρχαία ιδέα επίσης συγχρονισμό με το όνομα του εστιατορίου Ben Ran, που σημαίνει πρωτότυπο και φύση. Το εστιατόριο περίπου 4088 τετραγωνικά πόδια.

Η Ενεργητική Ενεργοποίηση Των Ποδιών

Solar Skywalks

Η Ενεργητική Ενεργοποίηση Των Ποδιών Οι μητροπόλεις του κόσμου - όπως το Πεκίνο - έχουν μεγάλο αριθμό πεζών που διασχίζουν πολυσύχναστες αρτηρίες. Συχνά δεν είναι ελκυστικά, υποβαθμίζοντας τη συνολική αστική εντύπωση. Η ιδέα των σχεδιαστών για επένδυση των ποδιών με αισθητική, φωτοβολταϊκές μονάδες παραγωγής ενέργειας και μετατροπή τους σε ελκυστικά σημεία της πόλης δεν είναι μόνο βιώσιμη, αλλά δημιουργεί μια γλυπτική ποικιλομορφία που γίνεται εντυπωσιακή στο αστικό τοπίο. Οι σταθμοί φόρτισης E-car ή E-bike κάτω από τις πεζογέφυρες χρησιμοποιούν την ηλιακή ενέργεια απευθείας στο χώρο.

Κομμωτήριο

Vibrant

Κομμωτήριο Καταγράφοντας την ουσία της βοτανικής εικόνας, ο ουρανός κήπος δημιουργήθηκε σε όλο το διάδρομο, καλωσορίζει αμέσως τους επισκέπτες να χαλαρώσουν κάτω, απομακρύνοντας από το πλήθος, καλωσορίζοντάς τους από την είσοδο. Κοιτάζοντας πιο μακριά στο χώρο, η στενότερη διάταξη εκτείνεται προς τα πάνω με λεπτομερείς χρυσές πινελιές. Οι βοτανικές μεταφορές εξακολουθούν να εκφράζονται έντονα σε όλο το δωμάτιο, αντικαθιστώντας τον θόρυβο που προέρχεται από τους δρόμους και εδώ γίνεται ένας μυστικός κήπος.

Η Ιδιωτική Κατοικία

City Point

Η Ιδιωτική Κατοικία Ο σχεδιαστής αναζήτησε έμπνευση από το αστικό τοπίο. Το τοπίο του ταραχώδους αστικού χώρου επεκτάθηκε έτσι στον χώρο διαβίωσης, που χαρακτηριζόταν από το έργο με θέμα το Metropolitan. Τα σκούρα χρώματα επισημάνθηκαν από το φως για να δημιουργήσουν υπέροχα οπτικά εφέ και ατμόσφαιρα. Υιοθετώντας μωσαϊκό, πίνακες ζωγραφικής και ψηφιακές εκτυπώσεις με πολυώροφα κτίρια, η εντύπωση μιας σύγχρονης πόλης μεταφέρθηκε στο εσωτερικό. Ο σχεδιαστής καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια στον χωροταξικό σχεδιασμό, εστιάζοντας ιδιαίτερα στη λειτουργικότητα. Το αποτέλεσμα ήταν ένα κομψό και πολυτελές σπίτι που ήταν αρκετά ευρύχωρο για να εξυπηρετήσει 7 άτομα.

Το Αίθριο

Sberbank Headquarters

Το Αίθριο Το ελβετικό γραφείο αρχιτεκτονικής Evolution Design σε συνεργασία με τους αρχιτέκτονες T + T της ρωσικής αρχιτεκτονικής σχεδίασε ένα ευρύχωρο πολυλειτουργικό αίθριο στη νέα εταιρική έδρα της Sberbank στη Μόσχα. Το αίθριο που πλημμυρίζει το φως της ημέρας στεγάζει διάφορους χώρους συνεργασίας και ένα καφέ μπαρ, με την κρεμαστή αίθουσα συσκέψεων σε σχήμα διαμαντιού να είναι το επίκεντρο της εσωτερικής αυλής. Οι αντανακλάσεις του καθρέφτη, η εσωτερική πρόσοψη με τζάμια και η χρήση φυτών προσθέτουν την αίσθηση της ευρυχωρίας και της συνέχειας.