Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Εισαγωγικός Χώρος Για Την Εμπορική Έκθεση

Salon de TE

Ο Εισαγωγικός Χώρος Για Την Εμπορική Έκθεση Απαιτήθηκε ένας εισαγωγικός σχεδιασμός χώρου 1900m2, προτού οι επισκέπτες εξερευνήσουν τις 145 διεθνείς μάρκες ρολογιών στο Salon de TE. Για να αποτυπώσει τη φαντασία του επισκέπτη για τον πολυτελή τρόπο ζωής και το ρομαντισμό, αναπτύχθηκε ως "Deluxe Train Journey" ως η κύρια ιδέα. Για να δημιουργήσετε δραματοποίηση, η αίθουσα υποδοχής μετατράπηκε σε θέμα σταθμού ημέρας, σε αντιπαραβολή με τη σκηνή της πλατφόρμας του βραδινού τρένου της εσωτερικής αίθουσας, με παράθυρα αμαξοστοιχίας μεγάλου μεγέθους που εκπέμπουν γραφικά αφήγησης. Τέλος, μια πολυλειτουργική αρένα με μια σκηνή ανοίγει στις διάφορες επώνυμες προθήκες.

Όνομα έργου : Salon de TE, Όνομα σχεδιαστών : Hong Kong Trade Development Council, Όνομα πελάτη : Hong Kong Trade Development Council - Creative Department.

Salon de TE Ο Εισαγωγικός Χώρος Για Την Εμπορική Έκθεση

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.