Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Επιτραπέζιο Παιχνίδι

Boo!!

Επιτραπέζιο Παιχνίδι Γιούχα!! είναι ένα μεγάλο επιτραπέζιο παιχνίδι που έχει προγραμματιστεί να περιλαμβάνει οποιαδήποτε δραστηριότητα για να χαροποιήσει ένα πάρτι γενεθλίων, αλλά με μια τρομακτική ματιά. Έχει σχεδιαστεί ως ένα αποσυνθέσιμο μικρό κουτί που φυλακίζει όλα τα φαντάσματα στον κόσμο. Μέσα στο μικρό κουτί, υπάρχει ένα τεράστιο ματ παιχνίδι γύρω από το οποίο όλα τα παιδιά στο πάρτι μπορούν να μαζέψουν και να παίξουν άνετα. Το ελάχιστο όριο ηλικίας της ομάδας-στόχου ορίζεται ως 6 ετών και άνω, Boo !! έχει σχεδιαστεί ως μια σειρά πεζοδρομίων σε ένα στοιχειωμένο δρόμο που φιλοξενεί πολλές περιπέτειες και τις ζώνες δραστηριότητας.

Όνομα έργου : Boo!!, Όνομα σχεδιαστών : Gülru Mutlu Tunca, Όνομα πελάτη : 2GDESIGN.

Boo!! Επιτραπέζιο Παιχνίδι

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.