Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Διακόσμηση Μπουκαλιών

Lithuanian vodka Gold. Black Edition

Η Διακόσμηση Μπουκαλιών Ο χρυσός που λάμπει «Λιθουανικός χρυσός βότκας. Η Black Edition "κληρονόμησε την αποκλειστική της εμφάνιση από τη λιθουανική λαϊκή τέχνη. Ο ρόμβος και τα ψαροκόκαλα, σε συνδυασμό από μικρά τετράγωνα, είναι πολύ συνηθισμένα μοτίβα στη λιθουανική λαϊκή τέχνη. Αν και η αναφορά σε αυτά τα εθνικά μοτίβα απέκτησε πιο σύγχρονες μορφές - μυστηριώδεις προηγούμενες αντανακλάσεις μετατράπηκαν σε μοντέρνα τέχνη. Τα κυρίαρχα χρυσά και μαύρα χρώματα τονίζουν την εξαιρετική διαδικασία φιλτραρίσματος βότκας μέσω φίλτρων άνθρακα και χρυσού. Αυτό είναι που κάνει «Λιθουανική βότκα χρυσό. Black Edition "τόσο λεπτή και κρυστάλλινη.

Όνομα έργου : Lithuanian vodka Gold. Black Edition, Όνομα σχεδιαστών : Asta Kauspedaite, Όνομα πελάτη : Stumbras.

Lithuanian vodka Gold. Black Edition Η Διακόσμηση Μπουκαλιών

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.