Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Συσκευασία Αναψυκτικών

Coca-Cola Tet 2014

Η Συσκευασία Αναψυκτικών Για να δημιουργήσετε μια σειρά κονσερβών Coca-Cola που απλώνουν εκατομμύρια ευχές σε ολόκληρη τη χώρα. Χρησιμοποιήσαμε το σύμβολο Tết της Coca-cola (το Swallow Bird) ως συσκευή για τη διαμόρφωση αυτών των επιθυμιών. Για κάθε κουτί, εκατοντάδες χειροποίητα χελιδόνια δημιουργήθηκαν και τακτοποιήθηκαν προσεκτικά γύρω από ένα προσαρμοσμένο σενάριο, το οποίο μαζί αποτελούν μια σειρά σημαντικών βιετναμέζικων ευχών. "Ένα", σημαίνει Ειρήνη. "Tài" σημαίνει επιτυχία, "Lộc" σημαίνει ευημερία. Αυτές οι λέξεις ανταλλάσσονται ευρέως καθ 'όλη τη διάρκεια των διακοπών, και παραδοσιακά κοσμούν Tết διακοσμήσεις.

Όνομα έργου : Coca-Cola Tet 2014, Όνομα σχεδιαστών : Rice Creative, Όνομα πελάτη : Rice Creative.

Coca-Cola Tet 2014 Η Συσκευασία Αναψυκτικών

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιαστική συνέντευξη της ημέρας

Συνεντεύξεις με παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές.

Διαβάστε τις τελευταίες συνεντεύξεις και συνομιλίες σχετικά με το σχεδιασμό, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία μεταξύ δημοσιογράφων σχεδιαστών και παγκοσμίου φήμης σχεδιαστών, καλλιτεχνών και αρχιτεκτόνων. Δείτε τα πιο πρόσφατα σχεδιαστικά έργα και βραβευμένα σχέδια από διάσημους σχεδιαστές, καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες και καινοτόμους. Ανακαλύψτε νέες πληροφορίες για τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, τις τέχνες, το σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική. Μάθετε για τις διαδικασίες σχεδίασης μεγάλων σχεδιαστών.