Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κονσόλα

Mabrada

Κονσόλα Μια μοναδική κονσόλα από βαμμένο ξύλο με πέτρινο φινίρισμα, που παρουσιάζει έναν παλιό αυθεντικό μύλο καφέ που χρονολογείται από την οθωμανική περίοδο. Ένα ψυγείο καφέ Ιορδανίας (Mabrada) αναπαράχθηκε και γλυπτό για να σταθεί ως ένα από τα πόδια στην αντίθετη πλευρά της κονσόλας όπου κάθεται ο μύλος, δημιουργώντας ένα συναρπαστικό κομμάτι για ένα φουαγιέ ή σαλόνι.

Όνομα έργου : Mabrada , Όνομα σχεδιαστών : May Khoury, Όνομα πελάτη : Badr Adduja Arts & Crafts.

Mabrada  Κονσόλα

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.