Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ημερολόγιο

Calendar 2014 “Farm”

Ημερολόγιο Το σετ χαρτιού χειροτεχνίας Farm είναι εύκολο στη συναρμολόγηση. Δεν χρειάζεται κόλλα ή ψαλίδι. Συναρμολογήστε συναρμολογώντας μέρη με το ίδιο σημάδι. Κάθε ζώο θα είναι ένα ημερολόγιο δύο μηνών. Τα ποιοτικά σχέδια έχουν τη δύναμη να τροποποιούν το χώρο και να μεταμορφώνουν το μυαλό των χρηστών του. Προσφέρουν άνεση να βλέπεις, να κρατάς και να χρησιμοποιείς. Διαποτίζονται από ελαφρότητα και ένα στοιχείο έκπληξης, εμπλουτίζοντας χώρο. Τα γνήσια προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί χρησιμοποιώντας την έννοια του Life with Design.

Όνομα έργου : Calendar 2014 “Farm”, Όνομα σχεδιαστών : Katsumi Tamura, Όνομα πελάτη : good morning inc..

Calendar 2014 “Farm” Ημερολόγιο

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Ομάδα σχεδιασμού της ημέρας

Οι μεγαλύτερες σχεδιαστικές ομάδες στον κόσμο.

Μερικές φορές χρειάζεστε μια πολύ μεγάλη ομάδα ταλαντούχων σχεδιαστών για να βρείτε πραγματικά υπέροχα σχέδια. Καθημερινά, διαθέτουμε μια ξεχωριστή βραβευμένη ομάδα καινοτόμου και δημιουργικού σχεδιασμού. Εξερευνήστε και ανακαλύψτε πρωτότυπη και δημιουργική αρχιτεκτονική, καλό σχεδιασμό, μόδα, σχεδιασμό γραφικών και σχέδια στρατηγικής σχεδιασμού από ομάδες σχεδιασμού παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από τα πρωτότυπα έργα των μεγάλων σχεδιαστών.