Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Εκπαιδευτικό Και Εκπαιδευτικό Εργαλείο

Corporate Mandala

Εκπαιδευτικό Και Εκπαιδευτικό Εργαλείο Το εταιρικό mandala είναι ένα ολοκαίνουργιο εκπαιδευτικό και εκπαιδευτικό εργαλείο. Πρόκειται για μια καινοτόμο και μοναδική ενσωμάτωση της αρχής της αρχαίας mandala και της εταιρικής ταυτότητας που έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει την ομαδική εργασία και τη συνολική απόδοση των επιχειρήσεων. Επιπλέον, είναι ένα νέο στοιχείο της εταιρικής ταυτότητας της εταιρείας. Η εταιρική mandala είναι μια ομαδική δραστηριότητα για ομάδα ή μεμονωμένη δραστηριότητα για τον διευθυντή. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για συγκεκριμένη εταιρεία και χρωματίζεται από ομάδα ή άτομο με ελεύθερο και διαισθητικό τρόπο όπου ο καθένας μπορεί να επιλέξει οποιοδήποτε χρώμα ή πεδίο.

Όνομα έργου : Corporate Mandala, Όνομα σχεδιαστών : Pavol Rozloznik, Όνομα πελάτη : KOMUNIKACIA.

Corporate Mandala Εκπαιδευτικό Και Εκπαιδευτικό Εργαλείο

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.