Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Βραχιόλι

Fred

Βραχιόλι Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη βραχιολιών και βραχιολιών: σχεδιαστές, χρυσά, πλαστικά, φθηνά και ακριβά… αλλά όμορφα όπως είναι, όλα είναι πάντα απλά και μόνο βραχιόλια. Ο Φρεντ είναι κάτι περισσότερο. Αυτές οι μανσέτες στην απλότητά τους αναζωογονούν την ευγενή των παλιών εποχών, αλλά είναι μοντέρνα. Μπορούν να φορεθούν και στα γυμνά χέρια σε μεταξωτή μπλούζα ή μαύρο πουλόβερ και θα προσθέτουν πάντα μια πινελιά στο άτομο που τα φοράει. Αυτά τα βραχιόλια είναι μοναδικά επειδή έρχονται ως ζευγάρι. Είναι πολύ ελαφρύ που το καθιστά ευχάριστο. Φορώντας τα, θα παρατηρηθεί σιωπηλά!

Όνομα έργου : Fred, Όνομα σχεδιαστών : Diana Sokolic, Όνομα πελάτη : .

Fred Βραχιόλι

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.