Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Φωτισμός

Claire de Lune Chandelier

Ο Φωτισμός Διακοσμητικά, φωτιστικά, πωλούνται επίπεδη συσκευασία, συσκευασμένα σε επαναχρησιμοποιήσιμη τσάντα μεταφοράς. Έχω παράσχει μια προσιτή έκδοση ενός μεγαλοπρεπούς, πολυτελούς, καλλιεργημένου προϊόντος που αντιπροσωπεύει μια προηγούμενη εποχή - μπαρόκ / ροκοκό, φτιαγμένο σε ένα μοντέρνο υλικό. Αυτό το θέμα είναι διαχρονικό. Ταυτόχρονα, το Claire de Lune Chandelier προσφέρει λίγο χιούμορ, με την ιδιοτροπία του. (Οι οδηγίες συναρμολόγησης παρέχονται σε χαρτί, καθώς και σε CD-Beta). Η ιδέα να το κάνω flat-pack ήταν να συμβάλω στη μείωση των εκπομπών CO2, καθώς και να εμπλέξω τον τελικό πελάτη σε μια συνειδητή διαδικασία από την πλευρά του να έχει αντίκτυπο στο περιβάλλον μας.

Όνομα έργου : Claire de Lune Chandelier, Όνομα σχεδιαστών : Claire Requa, Όνομα πελάτη : Brand: Claire de Lune Chandelier.

Claire de Lune Chandelier Ο Φωτισμός

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.