Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Εσωτερική Διακόσμηση

Suzhou MZS Design College

Η Εσωτερική Διακόσμηση Αυτό το έργο βρίσκεται στο Suzhou, το οποίο είναι γνωστό από τον παραδοσιακό σχεδιασμό κινέζικου κήπου. Η σχεδιαστής προσπάθησε να συγκεντρώσει τόσο τις νεωτεριστικές της ευαισθησίες όσο και τη φωνή Suzhou. Ο σχεδιασμός παίρνει στοιχεία από την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του Suzhou με τη χρήση ασβεστωμένων τοίχων από γύψο, πορτών φεγγαριού και περίπλοκης αρχιτεκτονικής κήπου για να οραματίσετε εκ νέου τη φωνή του Suzhou σε ένα σύγχρονο περιβάλλον. Τα έπιπλα δημιουργήθηκαν εκ νέου με ανακυκλωμένα κλαδιά, μπαμπού και σχοινιά από άχυρο με συμμετοχή μαθητών, η οποία έδωσε το ιδιαίτερο νόημα σε αυτόν τον εκπαιδευτικό χώρο.

Εστιατόριο Μπαρ Στον Τελευταίο Όροφο

The Atticum

Εστιατόριο Μπαρ Στον Τελευταίο Όροφο Η γοητεία ενός εστιατορίου σε ένα βιομηχανικό περιβάλλον πρέπει να αντικατοπτρίζεται στην αρχιτεκτονική και την επίπλωση. Ο μαύρος και γκρι ασβέστης σοβάς, που αναπτύχθηκε ειδικά για αυτό το έργο, είναι μια από τις αποδείξεις αυτού. Η μοναδική, τραχιά δομή του διατρέχει όλα τα δωμάτια. Στη λεπτομερή εκτέλεση χρησιμοποιήθηκαν σκόπιμα υλικά όπως ο ακατέργαστος χάλυβας, των οποίων οι ραφές συγκόλλησης και τα σημάδια λείανσης παρέμειναν ορατά. Αυτή η εντύπωση υποστηρίζεται από την επιλογή των κουφωμάτων muntin. Αυτά τα ψυχρά στοιχεία έρχονται σε αντίθεση με ζεστό ξύλο δρυός, χειροποίητο πλανισμένο παρκέ ψαροκόκαλο και έναν πλήρως φυτεμένο τοίχο.

Το Κινητό Περίπτερο

Three cubes in the forest

Το Κινητό Περίπτερο Τρεις κύβοι είναι η συσκευή με τις διάφορες ιδιότητες και λειτουργίες (εξοπλισμός παιδικής χαράς, δημόσια έπιπλα, αντικείμενα τέχνης, αίθουσες διαλογισμού, κληματαριά, μικροί χώροι ανάπαυσης, αίθουσες αναμονής, καρέκλες με στέγες) και μπορούν να φέρουν στους ανθρώπους φρέσκες χωρικές εμπειρίες. Τρεις κύβοι μπορούν να μεταφερθούν εύκολα με ένα φορτηγό, λόγω του μεγέθους και του σχήματος. Ως προς το μέγεθος, την εγκατάσταση (την κλίση), τις επιφάνειες καθισμάτων, τα παράθυρα κ.λπ., κάθε κύβος είναι σχεδιασμένος χαρακτηριστικά. Τρεις κύβοι αναφέρονται σε ιαπωνικούς παραδοσιακούς ελάχιστους χώρους, όπως αίθουσες τελετών τσαγιού, με μεταβλητότητα και κινητικότητα.

Το Πολυλειτουργικό Συγκρότημα

Crab Houses

Το Πολυλειτουργικό Συγκρότημα Στην απέραντη πεδιάδα των πεδιάδων της Σιλεσίας, ένα μαγικό βουνό στέκεται μόνο του, καλυμμένο με ομίχλη μυστηρίου, που δεσπόζει πάνω από τη γραφική πόλη Sobotka. Εκεί, μέσα σε φυσικά τοπία και θρυλική τοποθεσία, σχεδιάζεται να είναι το συγκρότημα Crab Houses: ένα ερευνητικό κέντρο. Ως μέρος του έργου αναζωογόνησης της πόλης, υποτίθεται ότι απελευθερώνει τη δημιουργικότητα και την καινοτομία. Ο τόπος συγκεντρώνει επιστήμονες, καλλιτέχνες και τοπική κοινωνία. Το σχήμα των περιπτέρων είναι εμπνευσμένο από καβούρια που εισέρχονται σε κυματισμένη θάλασσα από γρασίδι. Θα φωτίζονται τη νύχτα, μοιάζοντας με πυγολαμπίδες που αιωρούνται πάνω από την πόλη.

Το Φαρμακείο

Izhiman Premier

Το Φαρμακείο Ο νέος σχεδιασμός του καταστήματος Izhiman Premier εξελίχθηκε γύρω από τη δημιουργία μιας μοντέρνας και μοντέρνας εμπειρίας. Ο σχεδιαστής χρησιμοποίησε διαφορετικό μείγμα υλικών και λεπτομερειών για να εξυπηρετήσει κάθε γωνία των αντικειμένων που εμφανίζονται. Κάθε περιοχή προβολής αντιμετωπίστηκε ξεχωριστά με μελέτη των ιδιοτήτων των υλικών και των προϊόντων που εμφανίζονται. Δημιουργώντας ένα πάντρεμα υλικών που αναμειγνύονται μεταξύ μαρμάρου Καλκούτας, ξύλου καρυδιάς, ξύλου δρυός και γυαλιού ή ακρυλικού. Ως αποτέλεσμα, η εμπειρία βασίστηκε σε κάθε λειτουργία και στις προτιμήσεις του πελάτη με μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό συμβατό με τα προϊόντα που εμφανίζονται.

Εργοστάσιο

Shamim Polymer

Εργοστάσιο Το εργοστάσιο πρέπει να διατηρήσει τρία προγράμματα, συμπεριλαμβανομένων των εγκαταστάσεων παραγωγής και του εργαστηρίου και του γραφείου. Η έλλειψη καθορισμένων λειτουργικών προγραμμάτων σε τέτοιου είδους έργα είναι οι λόγοι για τη δυσάρεστη χωρική τους ποιότητα. Αυτό το έργο επιδιώκει να λύσει αυτό το πρόβλημα χρησιμοποιώντας στοιχεία κυκλοφορίας για τη διαίρεση άσχετων προγραμμάτων. Ο σχεδιασμός του κτιρίου περιστρέφεται γύρω από δύο κενούς χώρους. Αυτοί οι κενοί χώροι δημιουργούν την ευκαιρία για διαχωρισμό λειτουργικά άσχετων χώρων. Ταυτόχρονα λειτουργεί ως μεσαία αυλή όπου κάθε τμήμα του κτιρίου συνδέεται μεταξύ τους.